Promotiematerialen

Van spandoek tot posters en ansichtkaarten op maat. Een divers aanbod om de Dag van de Mantelzorg in jouw regio onder de aandacht te brengen. Maak hieruit je keuze, zodat we in het hele land laten zien dat mantelzorgers aandacht verdienen!

Promotiemateriaal Dag van de Mantelzorg

Mezzo introduceert een pakket met promotiematerialen voor de Dag van de Mantelzorg . De materialen zijn tijdloos, waardoor je alles jaar in jaar uit kunt inzetten.

Dag van de Mantelzorg Starterspakket

Ter introductie bieden we je voor nog geen 50 euro (excl. btw) een Starterspakket aan. De inhoud: een spandoek, 50 'standaard' ballonnen, 2 reuzenballonnen en 2 wimpellijnen.

Bestel nu het Starterspakket

Promotiemateriaal op maat

Naast een assortiment met algemene promotiematerialen van de Dag van de Mantelzorg, kun je nu ook promotiemateriaal met je eigen logo en/of tekst bestellen. Ook weer in de mooie nieuwe stijl van de Dag van de Mantelzorg. Landelijk en lokaal herkenbaar voor de mantelzorgers in jouw gemeente!
De materialen worden uiterlijk in de week van 1 oktober geleverd. Alle tarieven in de webshop worden inclusief btw weergegeven en zijn exclusief 3 euro verzend- en handelingskosten.

Magazine Mantelzorger

Met in deze editie een interview met Chazia Mourali, tips rondom mantelzorg en persoonlijke verhalen van mantelzorgers.

Bestel nu het magazine Mantelzorger

 

Bestel nu en geef de Dag van de Mantelzorg een gezicht!