Promotiemateriaal

Van spandoek tot posters en ansichtkaarten op maat. Een divers aanbod om de Dag van de Mantelzorg in jouw regio onder de aandacht te brengen. Maak hieruit je keuze, zodat we in het hele land laten zien dat mantelzorgers aandacht verdienen!

Katoenen tas

dvdm tasStevige katoenen tas met lang hengsel. Ideaal om de Dag van de Mantelzorg te promoten of om bijvoorbeeld in te zetten als goodiebag met lokale producten en informatiemateriaal.

Te bestellen per 1, 25 of 100 stuks voor respectievelijk € 2,96, € 42,35 en € 139,15 incl btw.

 

 

 

Spandoek

 

dvdm spandoekLaat zien dat de Dag van de Mantelzorg er weer aan komt en hang je gemeente of pand vol met spandoeken! Het spandoek is tijdloos en kan dus ieder jaar opgehangen worden.

Het spandoek is gemaakt van stevig vlaggendoek (Glanspolyester 115 gr/m2) en is 4 meter breed en 80 cm hoog. De hoeken zijn voorzien van D-ringen.

Prijs: € 54,45 incl btw

 

 

Wimpellijn

dvdm wimpellijnMet deze mooie wimpellijn maak je je evenement extra feestelijk. De wimpellijn heeft een lengte van 5 meter en de wimpels zijn gemaakt van 120 grams vlamwerend papier.

Prijs: € 11,19 incl btw

 

 

 

Ballonnen (per 50 stuks)

 

dvdm ballonMooie ballonnen om jouw evenement op de Dag van de Mantelzorg op te vrolijken. De ballonnen zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare natuurlatex en hebben een doorsnede van 33 cm.

Prijs: € 8,41 incl btw

 

 

Starterspakket

Met het starterspakket ben je meteen klaar voor de Dag van Mantelzorg voor de komende jaren; de producten zijn tijdloos. 

 Inhoud pakket:dvdm pakket

  • spandoek (400 x 80 cm, vlaggendoek)
  • 2 wimpellijnen (5 meter, vlamwerend)
  • 50 ballonnen (standaard, 33 cm doorsnee)

Prijs: € 78,65 incl btw

 

 

Promotiemateriaal op maat

Dag van de Mantelzorg ansichtkaartSpeciaal voor de Dag van de Mantelzorg hebben we een ansichtkaart en posters ontwikkeld die je eenvoudig kunt voorzien van je eigen logo en tekst. Abonnementhouders van MantelzorgNL kunnen hier gebruik van maken. Bestel voor donderdag 22 oktober dan heb je de kaarten en/of posters ruim voor de Dag van de Mantelzorg in huis.

Bestel hier promotiemateriaal op maat.

Heb je vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Magazine Mantelzorger

2009 mantelzorgnl magazine mantelzorger oktober v03Dit nummer staat in het teken van 'Deel je zorg', aansluitend op de campagne van VWS. Maar ook over waardering, want het is immers de editie die voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorg wordt uitgegeven.

 Te bestellen per 1, 25 of 100 stuks voor respectievelijk € 2,90, € 21,78 of € 59,89 incl btw.

 Verzendkosten:

1 stuk = 3 euro incl. btw
25 stuks = 5,95 euro incl. btw
100 stuks = 10.89 incl. btw

 

 

 

 

Bestellen

Je bestelt het promotiemateriaal via het platform van MantelzorgNL. Heb je geen abonnement bij MantelzorgNL? Mail dan je bestelling ovv promotiemateriaal Dag van de Mantelzorg naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestel nu en geef de Dag van de Mantelzorg een gezicht!