Samenwerkingen

In samenwerking met diverse partijen biedt MantelzorgNL een aantal producten aan die je kunt gebruiken om de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie extra te waarderen.

VVV Cadeaukaart

VVV

Overweeg je de VVV Cadeaukaart als waardering te geven? Maak gebruik van deze speciale actie. Nu een unieke VVV cadeaukaart met gratis envelop, in samenwerking ontworpen met MantelzorgNL voor de Dag van de Mantelzorg, gratis verzendkosten naar één adres en gratis handeling.

(Actie geldig t/m 12 oktober).

Bestel hier de VVV Cadeaukaarten.

bloembollen.com

Baltus Bloembollen

Deze leverancier van zaden en bloembollen heeft speciaal voor de Dag van de Mantelzorg leuke producten samengesteld. Een leuk bedankje voor de mantelzorgers in jouw regio of organisatie!

Meer informatie en bestellen.

Slagharen

logo Slagharen 1

Samen genieten in het Wilde Westen!
Speciaal voor de (jonge) mantelzorgers

Een uitje naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ideaal voor bijvoorbeeld jonge gezinnen waar een mantelzorger is of voor organisaties die mantelzorgers ondersteunen en de bij hen bekende jonge mantelzorgers een dagje uit willen nemen.

Bestellen kan van 20 mei t/m 24 mei, 16 september t/m 20 september en 21 oktober t/m 25 oktober 2019.
*Tickets zijn geldig t/m 5 januari 2020.

Bestel hier de entreekaarten voor Slagharen.

Stoelyoga

Ontwerp zonder titel2

 

Organiseer op jouw evenement op/rondom de Dag van de Mantelzorg een stoelyoga workshop. Stoelyoga biedt de mantelzorgers ontspanning en geeft hen energie. Stoelyoga geeft het brein de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit.

Een workshop (60 minuten) kost normaal
€ 250,-, maar kost nu slechts € 150,-.
(Aan een workshop van 60 minuten kunnen max. 40 mensen deelnemen)

Daarnaast verloten wij twee gratis workshops onder de organisaties die een workshop hebben geboekt. (Zij krijgen hun factuurbedrag teruggestort op de rekening.)

Meer informatie en bestellen