Samenwerkingen

In samenwerking met diverse partijen biedt MantelzorgNL een aantal producten aan die je kunt gebruiken om de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie extra te waarderen.

VVV Cadeaukaart

VVV

Overweeg je de VVV Cadeaukaart als waardering te geven? Maak gebruik van deze speciale actie. Nu een unieke VVV cadeaukaart met gratis envelop, in samenwerking ontworpen met MantelzorgNL voor de Dag van de Mantelzorg, gratis verzendkosten naar één adres en gratis handeling.

(Actie geldig t/m 12 oktober).

Bestel hier de VVV Cadeaukaarten.

Slagharen

logo Slagharen 1

Samen genieten in het Wilde Westen!
Speciaal voor de (jonge) mantelzorgers

Een uitje naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ideaal voor bijvoorbeeld jonge gezinnen waar een mantelzorger is of voor organisaties die mantelzorgers ondersteunen en de bij hen bekende jonge mantelzorgers een dagje uit willen nemen.

Bestellen kan van in de periode 20 t/m 24 juli met kortingscode 20MANTEL20ZORG2 en 7 t/m 11 september met kortingscode 20MANTEL20ZORG3.

*Tickets zijn geldig t/m 5 januari 2021.

Bestel hier de entreekaarten voor Slagharen.

Mantelzorgers verras je écht met een Bladcadeau!

Apetito
Geef weken- of maandenlang leesplezier met zijn of haar favoriete tijdschrift in de bus.   

  • Keuze uit de mooiste tijdschriften, zoals LINDA., Libelle, Quest, vtwonen, delicious. en National Geographic.
  • Gratis tekst en logo op e-card of kaart
  • Bezorging naar huisadressen óf via e-card mogelijk
  • 10% korting vanaf € 1.000,-
  • Al vanaf 4,50 verkrijgbaar!

Bel of mail ons voor een offerte naar salesgifting@dpgmediamagazines.nl
of 088-556 5610 o.v.v. DPG Mantelzorg.nl 2020

VVV-cadeaukaart ‘You Rock’

VVV

Het zorgen voor een familielid, in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig, helemaal in deze tijd. Daarom is speciaal voor de jonge mantelzorger een unieke ‘You Rock!’ VVV Cadeaukaart gemaakt. Een cool cadeau voor de jongeren met en warm hart.


Bestel hier de VVV You Rock Cadeaukaarten.

bloembollen.com

Baltus Bloembollen

Deze leverancier van zaden en bloembollen heeft speciaal voor de Dag van de Mantelzorg leuke producten samengesteld. Een leuk bedankje voor de mantelzorgers in jouw regio of organisatie!

Meer informatie en bestellen.

Apetito: 2 maaltijden gratis

ApetitoApetito is leverancier van zowel vriesverse als warme maaltijden aan huis met een ruim assortiment en een breed dienstverleningspakket. Ze werken met vaste EHBO-geschoolde chauffeurs die tevens een oogje in het zeil kunnen houden. Een geruststellende gedachte!

Voor organisaties
Bent u een organisatie die zich inzet voor mantelzorgers? Bestel dan de informatie flyers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uit te delen. Zo kunt u mantelzorgers informeren over de mogelijkheden die apetito te bieden heeft. Mensen die naar aanleiding van deze flyers een eerste bestelling plaatsen, krijgen 2 maaltijden gratis.

Samenwerking aptetito
apetito en MantelzorgNL zijn een samenwerking aangegaan. Leden van MantelzorgNL kunnen nu maaltijden van apetito met 10% ledenkorting bestellen.

Ga naar de actie